Eefkes belang

‘Eefkes belang’ is de debuutroman van Rebekka Kuijten over de vader van een kind dat wordt ontvoerd na een vechtscheiding. Dit aangrijpende verhaal laat zien hoe moeilijk je van buitenaf kunt beoordelen wat voor het kind de beste oplossing is. En hoe frustrerend het is wanneer ingewikkelde en veranderende juridische procedures je leven compleet overhoop halen.

Het boek telt 104 pagina’s en is makkelijk leesbaar, dus ook zeer geschikt voor mensen die niet graag lezen.
ISBN: 978-90-902882-9-1
NUR: 402 (waargebeurde verhalen)

Het boek

Eefkes belang

Mark heeft samen met Pascalle een dochter, Eefke. Ze emigreren naar Noorwegen om daar een nieuw leven op te bouwen. Ver van de drukte in Nederland, in een klein dorpje tussen de Fjorden. Waar ze kunnen genieten van de natuur en van elkaar.
Totdat alles anders wordt en hun echtscheiding uitloopt op een gevecht om de 7-jarige Eefke, met als dieptepunt een ontvoering. Geen contact met zijn dochter is zwaar, maar Mark moet sterk zijn en alle instanties overtuigen van zijn gelijk. In het belang van zijn dochter, toch?

Verkoper via bol.com

Waar te koop

‘Eefkes belang’ is te koop voor € 15,00 (incl. verzendkosten), via www.bol.com en in de volgende winkels. Je kunt op deze website het eerste hoofdstuk lezen.

Heb je het al gelezen?

Laat hieronder je reactie achter, ik ben heel benieuwd!

8 antwoorden
 1. Hilda
  Hilda zegt:

  Direct pakkend en inderdaad meeslepend. Je wil het in één keer uitlezen.
  Bijzonder ontroerend. Gelukkig met een positief einde(dat wist ik natuurlijk al) en dat is vader en dochter van harte gegund!!!

 2. Susan
  Susan zegt:

  Al uit! Dat zegt genoeg denk ik…. 🙂
  Ik mis alleen je handtekening in mijn exemplaar. Snel even regelen voordat het onbetaalbaar wordt.

 3. Annelies
  Annelies zegt:

  Wat een prachtig boek! Je mag er met recht trots op zijn. Een prettige schrijfstijl en spannend. Geen langdradig gedoen! Ik heb er van genoten! Ik kijk uit naar je volgende…..

 4. Francien
  Francien zegt:

  In een adem uitgelezen! inderdaad een prettige schrijfstijl. Goed gedaan Rebekka!!
  Dit smaakt naar meer!!

 5. Lucie
  Lucie zegt:

  Knap gedaan Rebekka! Ik heb het boek in één ruk uitgelezen. Bijzonder hoe treffend je een levensechte vechtscheiding vanuit het perspectief van de vader hebt weten te beschrijven.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.