Opgeruimd en tevreden

Wat een heerlijk feestje was het gisteren, met vrienden, familie en collega’s! Verwend met lieve woorden en prachtige cadeaus. Fijn dat iedereen zo enthousiast is, ik zie al wat mooie recensies binnenkomen van snelle lezers. Ook Evelyn is het boek aan het lezen en wat een fantastische reactie kreeg ik van haar: ‘Mam, ik vind het zo knap dat je dat zo allemaal geschreven hebt. Je bent zeker heel erg trots op jezelf?’

Vandaag nog even verder opgeruimd in de Cacaofabriek, en alle administratie bijgewerkt. Meer dan 100 keer ging Eefkes belang al door mijn handen en allemaal heb ik ze mogen signeren.

Ik ben inderdaad heel trots, blij, dankbaar en tevreden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.